MIKI & MIKI D.O.O. NIŠ  -   PREDUZEĆE  ZA  PREVOZ  PUTNIKA  U  DRUMSKOM  SAOBRAĆAJU
Obrenovićeva BB, TC Gorča, Lokal M18,     Tel +381 69 328 852 email agencije: mikiimikinisputovanja@gmail.com
Tel +381 63 421 340     +381 69 2228 852  email iznajmljivanje vozila: mikiimikinis@gmail.com
    
Z L A T I B O R
,
2020
,
Cena: 1500 din
,
PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak iz Niša je planiran u 6:00h sa parking kod hipermarketa “Tempo”, Bul. 12. Februar, Niš.
Dolazak na Zlatibor oko 10h. Putnici će biti u prilici da uživaju u mnogim đakonijama ovoga kraja: likerima i džemovima od voća koje je uzgajano na
obližnjim proplancima, čuvenom kajmaku, mesnim proizvodima i u neverovatno ukusnim tradicionalnim slatkišima. Sve to možete degustirati i pazariti na šarenolikoj i mirisnoj pijaci koja
se nalazi u centru naselja Zlatibor.
Obasjani sucem, ispijajući kaficu uz pogled na jezero i obližnje proplanke je neprocenjiv trenutak uživanja.
Zlatiborsko jezero je malo, veštačko jezero, svojevrstan dekor turističkog naselja Kraljeve vode na Zlatiboru. Izgrađeno je 1947. u samom centru naselja. Zovu ga i Zlatiborsko more.
Dugo je 150m, široko 50m, a puni ga planinski potok Obudovice. Tokom letnjih meseci možete se provozati jezerom pedalinama.
Roditelji sa decom mogu provesti uzbudljiv dan u “Dino zabavnom parku”. Dino park je jedna od najposećenijih turističkih atrakcija na Zlatiboru.
Ovo je park zabavno edukativnog karaktera posvećen dinosaurusima, meste gde ćete upoznati taj njihov čarobni svet i naučiti nešto o njima što do sada niste znali.
Park se prostire na 6 hektara u srcu Zlatibora, u prelepj borovoj šumi, na čistom vazduhu i pored razgledanja dinosaurusa nudi niz zabavnog sadržaja namenjenog kako deci tako i onim starijima.
Nakon toga mogu nastaviti šetnju ka spomeniku koji stoji u čast palim borcima koje su streljali Nemci u Drugom svetskom ratu,
kao podsetnik na nemili događaj. Svake godine spomenik poseti veliki broj ljudi, pojedinci iz poštovanja ali mnogo veći broj njih sa
ciljem uživanja u šetnji, prirodi i pogledu na prelepe predele Zlatibora. Do spomenika možete doći i jašući konja, ukoliko vas je umorila šetnja.
,
*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po osobi.
Aranžman je rađen na minimum 50 prijavljenih, u slučaju manjeg broja putnika organozator zadržava pravo otkaza do 3 dana pre polaska na put.
,
 Agencija- organizator zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih, objektivnih okolnosti
(gužva na granicama, u saobraćaju itd.)
,
,
,